Allegro.pl - інтернет-платформа, де можна купити все

Одним із найбільших та найпопулярніших маркетплейсів в Польщі є сайт Allegro.pl. Завдяки рокам досвіду та великому асортименту товарів він став лідером польської комерції. 

Alegro.pl є аналогом американської компанії eBay та схожий за принципом дії. Розроблений в 1999 р. нідерландським підприємцем Аріаном Баккером він набрав обертів і вже у 2003 р. кількість зареєстрованих користувачів Allegro зросла до 1 млн. А у 2015 році цей показник становив аж 21 млн.

Колишній принцип дії був аукціонним. Продавці виставляли товари – лоти, а покупці вказували ціну – ставку. Після 14 днів аукціон закривався і той, хто поставив найвищу ціну, отримував лот. Ця система дозволяла отримати якісні запчастини з Allegro.pl набагато дешевше, ніж у фізичних магазинах і авторозбірних салонах. Сьогодні лише 10 % товарів на Allegro продаються за принципом аукціону. Решта 90 % по системі «Купити зараз» – тобто без ставок і за ціною, яку встановлює продавець.

На Allegro можна продати та купити онлайн що завгодно. Щодня тут укладають понад один мільйон угод, а кількість пропозицій сягає 90 млн. При цьому, більшість виставлених речей є новими (95%). Продаж на Allegro здійснює 100 тисяч польських офіційних компаній. Частіше всього це малі та середні фірми. Зараз на інтернет-платформі працює майже 2 тисячі працівників. Офіси компанії є у Познані (головний), Варшаві, Торуні, Вроцлаві, Кракові. Загалом, сервіс є найбільшим за пошуком товарів у Польщі.

За хвилину тут здійснюють 38 тисяч пошукових запитів. Allegro пропонує товари з дуже різних категорій, таких як: електроніка, авто та мото запчастини, мода, дім і город, дитина, краса, здоров’я, спорт і туризм, е-квиток тощо.


Що ж стосується автозапчастин, то завдяки цій системі, а також величезній кількості користувачів, майданчику вдалося залучити понад 140 000 професiйних продавців, включаючи всі авторозбірки. Тому ви знайдете на сайті Allegro.pl усі запчастини Польщі – понад 25 000 000 пропозицій, до всіх марок, моделей і модифікацій. Подібний асортимент дозволяє знайти потрібну деталь в кілька кліків, а пряма конкуренція серед продавців призводить до падіння цін. З огляду на кількість і вартість старих іномарок в Польщі, купити тут автозапчастин вигідніше, ніж в Україні. Це навіть при врахуванні оплати доставки з Польщі.

Проте є свої нюанси в замовленні з даного сайту і в організації доставки таких товарів як авто або мотозапчастини з Alegro.pl про які варто знати. Замовити запчастини можна 2 способами:

1) Самостійне замовлення товару з Allegro.pl

Звичайно, можна перейти на польський сайт самостійно. Увімкнути перекладач, зареєструватися, почати шукати пропозиції і розбиратися з описами, потім комунікувати з продавцями-поляками і домовлятися за пересилання в нашу країну. Сподіваючись, що запчастини не затримаються на кордоні і товар не буде дуже великим.

2) Замовити товар  в інтернет-магазині Power Auto.

Наш каталог повністю інтегрований з розділом автозапчастин Allegro в режимі реального часу. Ви побачите ті ж товари з оригінальним фото, описом, характеристиками і вартістю, тільки текст перекладений українською, а ціна в гривнях. Вам залишиться тільки натиснути кнопку «Купити». Решту за вас ми зробимо, включаючи бронювання, доставку та розмитнення товарів.

Ми дбаємо про наших клієнтів, тому з радістю допоможемо знайти потрібну деталь та зробимо процес замовлення максимально комфортним.

Авторозбірки у Польщі
нтернет-магазин Power Auto займається доставкою автомобільних запчастин з Польщі. У нашому каталозі ви можете знайти сотні позицій для самих різних марок. Завдяки тому що ми безпосередньо працюємо з розбірками автомобілів з Польщі – в нашому каталозі завжди є вибір деталей на будь-який смак і гаманець.
Запчастини в хорошому стані за низькими цінами – це можливо
Для більшості автолюбителів рано чи пізно постає питання того, де ж шукати запчастини для їх автомобілів. Купуючи нові автомобілі або автомобілі останніх декількох років, власники рідко стикаються з проблемами, чого не можна сказати про любителів класики.