Що краще купувати - нові, аналогові або ж б/у запчастини?

При досить широкому виборі, як самих запчастин, так і фірм з їх продажу часом придбання потрібних деталей стає проблемою та забирає багато часу.

На сьогоднішній день існує безліч різних автозапчастин - як нових, так неоригінальних і б/у. Затребуваність даних товарів постійно тільки зростає. Причина цього цілком зрозуміла: покупка нового автомобіля вимагає великих витрат, а придбання б/у лише тягне за собою деякі ремонтні роботи. Куди простіше придбати нові автозапчастини ніж цілий новий автомобіль.



Як же дізнатися, які саме автозапчастини необхідні вам і не заплутатися в пропонованому на ринку різноманітті? 

Запчастини до автомобіля бувають оригінальні («рідні»), які мають маркування автомобілебудівного заводу та неоригінальні (аналогові), які випускаються незалежними компаніями для різних марок автомобілів. Також можна ще купувати автозапчастини б/у.

1. Оригінальні запчастини.

Оригінальними вважаються ті запчастини, які були встановлені на даний автомобіль в процесі його виробництва на заводі. Оригінальні деталі ідеально підходять автомобілю і мають прекрасну якість. Ціна таких запчастин, звичайно, набагато вище, ніж у аналогів. Найчастіше оригінальні деталі виробляються під брендом виробника самого автомобіля. Наприклад, спеціальні деталі від машини Toyota Land Cruiser надає тільки бренд Toyota. Ця ж фірма надає спеціальні технічні рідини.

Офіційні СТО сервіси використовують тільки оригінальні деталі, тому якщо ви не бажаєте витрачати час на пошук аналогів, а грошові кошти можуть вам це дозволити, звертайтеся прямо в офіційне СТО.

2. Аналогові запчастини

Неоригінальними ж деталями називають ті, які були зроблені сторонніми компаніями по кресленнях автовиробниками. Іншими словами, це різновид підробки, але не завжди це означає, що вона набагато гірше оригінальних деталей.

Багато компаній виробляють неоригінальні автозапчастини вельми хорошої якості. Це не обов’язково Китай. За цілком розумну ціну можна купити запчастини для автомобіля від іспанських, італійських та ін. виробників. Але при покупці потрібно уважно розібратися, якою фірмою була виконана потрібна деталь. Затребуваність на неоригінальні запчастини легко обгрунтовується доступною ціною таких деталей.  

3. Запчастини б/у. 

Запчастини б/у. В цьому випадку можна піти на авторинок і спробувати знайти деталі з розібраного аналогічного авто, але тут виникає багато підводних каменів: деталь вже могла піддаватися ремонту, а сліди зносу вдало «загримовані». Втім, не виключена покупка дійсно оригінальної запчастини в пристойному стані. Також запчастину нормальної якості можна замовити і в інтернет-магазині.

Купувати запчастини до автомобілів самостійно потрібно в тому випадку, якщо господар авто розбирається в них. У зворотньому випадку краще довірити підбір автозапчастин для іномарок і вітчизняних авто фахівцям.

Адже важливе значення має місце, де купуються запасні деталі. Від якості сервісу та професіоналізму працівників магазину залежить те наскільки вдало буде підібрана деталь. Для іномарок та вітчизняних автомобілів існують зручні інтернет-магазини автозапчастин, наприклад сайт Power Auto, що пропонує широкий асортимент запчастин з Allegro.pl , які можуть знадобитися при ремонті транспортного засобу. У нас ви можете знайти запчастин як нові, так і б/у за найоптимальнішими цінами.


Авторозбірки у Польщі
нтернет-магазин Power Auto займається доставкою автомобільних запчастин з Польщі. У нашому каталозі ви можете знайти сотні позицій для самих різних марок. Завдяки тому що ми безпосередньо працюємо з розбірками автомобілів з Польщі – в нашому каталозі завжди є вибір деталей на будь-який смак і гаманець.
Запчастини в хорошому стані за низькими цінами – це можливо
Для більшості автолюбителів рано чи пізно постає питання того, де ж шукати запчастини для їх автомобілів. Купуючи нові автомобілі або автомобілі останніх декількох років, власники рідко стикаються з проблемами, чого не можна сказати про любителів класики.